[OSM-dev] High performance server [JOSM issues]

Jon Burgess jburgess777 at googlemail.com
Wed May 28 19:15:55 BST 2008


On Wed, 2008-05-28 at 19:11 +0100, Jon Burgess wrote:
> On Wed, 2008-05-28 at 19:09 +0100, Jon Burgess wrote:
> > On Wed, 2008-05-28 at 18:53 +0200, Stefan de Konink wrote:
> > > I have created a packetcapture in wireshark and it is clear that the 
> > > connection is dropped. Who is responsible, I have no clue yet.
> > > 
> > > 
> > > http://xen.bot.nu/josm-request.pcap
> > 
> > 
> > Your content length is looking suspect:
> > 
> > Content-Length: 57004
> > 
> > but according to Wireshark, you've sent 133437 bytes of payload by the
> > point the connection is reset.
> 
> It looks like you are sending some of the content more than once...
> 
> $ grep 45136089 /tmp/foo2.xml
>   <node id="45136089" lat="52.075899999999997" lon="4.3771000000000004" visible="true" user="not_implemented" timestamp="2007-09-07T16:39:10+01:00">
>   <node id="45136089" lat="52.075899999999997" lon="4.3771000000000004" visible="true" user="not_implemented" timestamp="2007-09-07T16:39:10+01:00">
>   <node id="45136089" lat="52.075899999999997" lon="4.3771000000000004" visible="true" user="not_implemented" timestamp="2007-09-07T16:39:10+01:00">
> 
> 
> 	Jon
> 

This is part way through the file:

...
  </node>
</osm>
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<osm version="0.5" generator="Cherokee OSM API generator">
...

You can't close the </osm> and start again :-)


Jon







More information about the dev mailing list