[OSM-dev] Server 0.6 doesn't answer ...

Till Harbaum / Lists lists at harbaum.org
Thu Apr 9 20:44:56 BST 2009


Hi,

you should check your server log again. I just tried to delete a node without
specifying a changeset. The result was a frightening lengthy mixture of ruby
error messages, html error messages etc etc ...

Till

Am Donnerstag 09 April 2009 schrieb Thomas Wood:
> Thanks for the sample request, I've updated the rails module in
> apache, and the request seems to be functioning fine for me now, do
> you want to try again?
> 
> Looking into this error also allowed me to find a bug with the
> changeset browing on the website section of the code, too!
> 
> 2009/4/9 Till Harbaum / Lists <lists at harbaum.org>:
> > Hi,
> >
> > i get the same results using the command line curl. I do this:
> >
> > curl -u mylogin:mypassword -H "Expect:" -i -o result.txt -Tchangeset.xml  http://api06.dev.openstreetmap.org/api/0.6/changeset/create
> >
> > And the changeset.xml is attached.
> >
> > I sometimes get server errors 500 with this and sometimes just an empty
> > reply. This should be giving me a changeset id in return, shouldn't it?
> >
> > What's wrong with this request?
> >
> > Till
> >
> > Am Donnerstag 09 April 2009 schrieb Thomas Wood:
> >> I've done a quick search through the server's log, and can find 401
> >> and 500 responses both logged in the apache log. The rails log only
> >> shows 401 responses and not the 500s, so there's something odd
> >> happening between apache and rails.
> >>
> >> However, other requests to this method this evening have been
> >> functioning correctly according to the logs.
> >>
> >> 2009/4/8 Till Harbaum / Lists <lists at harbaum.org>:
> >> > Hi,
> >> >
> >> > sending this request:
> >> >
> >> > PUT /api/0.6/changeset/create HTTP/1.1
> >> > Authorization: Basic xxxxxxxxxxxxxxxxx
> >> > User-Agent: osm2go-libcurl/0.6.14
> >> > Host: api06.dev.openstreetmap.org
> >> > Accept: */*
> >> > Content-Length: 163
> >> >
> >> > <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> >> > <osm>
> >> >  <changeset>
> >> >    <tag k="created_by" v="osm2go v0.6.14"/>
> >> >    <tag k="comment" v="Kommentar"/>
> >> >  </changeset>
> >> > </osm>
> >> >
> >> >
> >> > i either get an "internal server error 500" or no reply at all. What is wrong with this request (despite the
> >> > Auth i xxx'ed out)?
> >> >
> >> > Till
> >> >
> >> > _______________________________________________
> >> > dev mailing list
> >> > dev at openstreetmap.org
> >> > http://lists.openstreetmap.org/listinfo/dev
> >> >
> >>
> >>
> >>
> >
> >
> >
> 
> 
> 






More information about the dev mailing list