[Merkaartor] Draging the map in rev11894

Norbert Wenzel n_wenzel at gmx.net
Sat Nov 15 09:10:54 GMT 2008


On 11/12/2008 11:59 AM, Tomáš Mika wrote:
> I saw the same problem also in previous svn version.  This is  problem with
> NVIDIA card and Nvidia binary drivers. With free nv drivers the moving map
> work quickly.  It can be issue between nvidia and webkit .

I've sent the following mail erroneously to Chris only:

I've just tested to set the Background Image to None in order to 
deactive Webkit, restarted Merkaartor, but still, the draging of the map 
was very slow (or better, it took about 3 seconds and then suddenly 
showed the new position). So it's independent of the webkit usage.

I tried to build Merkaartor with NOWEBKIT=1 but that had the same 
problems. Again, all actions performed fast, except the draging of the map.

So it may well be an Nvidia related bug, but it seems to be independent 
of Webkit. By the way the "current" version (0.11) from Debian testing 
worked without any delay on the very same laptop.

Norbert


> On Wed, Nov 12, 2008 at 10:29 AM, Norbert Wenzel<n_wenzel at gmx.net>  wrote:
>
>> Hi,
>>
>> I just wanted to ask if there have been any changes regarding the moving
>> on the map (rightclick and drag). At the moment (release build) this is
>> ridiculously slow, even for small movements at the highest zoom level.
>> It always takes a few seconds until the movement takes effect.
>>
>> Otherwise zooming out and all other operations are working instantly.
>> The Yahoo map layer is hidden, so that should not cause the delay.
>>
>> If you have any ideas what could be the problem or further questions,
>> please let me know.
>>
>> Norbert
>>
>> _______________________________________________
>> Merkaartor mailing list
>> Merkaartor at openstreetmap.org
>> http://lists.openstreetmap.org/listinfo/merkaartor
>>
>





More information about the Merkaartor mailing list