[OSRM-talk] Preferring motorways

Emil Tin emil at tin.dk
Mon Jan 26 17:38:54 UTC 2015


Maybe try renaming you lua profile file and pass the path that file, instead of going through a symlink?

Emil Tin

> On 26 Jan 2015, at 16:39 , John Aherne <johnaherne at rocs.co.uk> wrote:
> 
> I have just got back to looking at this problem.
> 
> I have set up another system and changed my profile.lua to have the following speed set up shown below.
> 
> But it seems to ignore it. And I get the same results as the standard install which uses shortest route.
> 
> Since I am not great on Linux configs, I assume I am missing some trick to make sure I pick up the correct config. In theory I have followed the instructions and set up symlinks.
> 
> Can anyone point to something I need to look at .
> 
> Thanks for any help.
> 
> speed_profile = {
>   ["motorway"] = 100,
>   ["motorway_link"] = 75,
>   ["trunk"] = 10,
>   ["trunk_link"] = 10,
>   ["primary"] = 10,
>   ["primary_link"] = 10,
>   ["secondary"] = 10,
>   ["secondary_link"] = 10,
>   ["tertiary"] = 10,
>   ["tertiary_link"] = 10,
>   ["unclassified"] = 10,
>   ["residential"] = 10,
>   ["living_street"] = 10,
>   ["service"] = 10,
>   ["track"] = 5,
>   ["ferry"] = 5,
>   ["shuttle_train"] = 10,
>   ["default"] = 10
> }
> 
> 
> Regards
> -- 
> John Aherne
> 
> 
> 
> www.rocs.co.uk <http://www.rocs.co.uk/>
> 020 7223 7567
> _______________________________________________
> OSRM-talk mailing list
> OSRM-talk at openstreetmap.org
> https://lists.openstreetmap.org/listinfo/osrm-talk

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openstreetmap.org/pipermail/osrm-talk/attachments/20150126/f03fdc3b/attachment.html>


More information about the OSRM-talk mailing list