[openstreetmap/openstreetmap-website] Issue Installing Creating Function (#1709)

Andy Allan notifications at github.com
Fri Dec 22 19:23:31 UTC 2017


The path looks strange to me - postgres is trying to find the code in a directory at the system root. I'd normally expect it to be in /home/username/ or /usr/local/src/ or something like that - rather than in '/openstreetmap-website'.

Assuming the code is actually in '/openstreetmap-website', then are you using encrypted partitions? The postgres system process needs to access the libpgosm.so file, and on my old laptop with an encrypted home drive, the postgres process didn't have access to the code. Instead I copied the .so file to /tmp and used that instead.

To debug further, I'd suggest doing `sudo su postgres` or whichever user your postgres runs as, and seeing if you can figure out why that user doesn't have access to the directory. Please note that it's the system user of the postgres server, not the user that you use to access postgres, that's important here.

Please let us know how you get on!

-- 
You are receiving this because you are subscribed to this thread.
Reply to this email directly or view it on GitHub:
https://github.com/openstreetmap/openstreetmap-website/issues/1709#issuecomment-353660472
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openstreetmap.org/pipermail/rails-dev/attachments/20171222/72792c3d/attachment.html>


More information about the rails-dev mailing list