<blockquote>
<p>It's okay, I don't doubt it is hard to reproduce this issue.<br>
For the first time the page did load okay, but it took a very long time, near half a minute or more.</p>
</blockquote>
<p>Just for the record, I ran into similar http 500 issues today with some relations while accessed from overpass turbo via the links displayed in the result window. The behaviour seems inconsistent, sometimes it fails, sometimes it doesn't. I did notice the significant lag in showing the relation too.</p>
<p>E.g. when I try opening this URL which points to the relation of the Canary Islands archipelago, I initially got a consistent 500 error:<br>
<a href="https://www.openstreetmap.org/relation/5392189">https://www.openstreetmap.org/relation/5392189</a></p>
<p>However, now I am able to open it, but it is slow. Of course, this is not entirely unsurprising given the size of the objects involved in the relation and the number of them, so it may just be a time-out thing...</p>

<p style="font-size:small;-webkit-text-size-adjust:none;color:#666;">—<br />You are receiving this because you are subscribed to this thread.<br />Reply to this email directly, <a href="https://github.com/openstreetmap/openstreetmap-website/issues/1354#issuecomment-264654194">view it on GitHub</a>, or <a href="https://github.com/notifications/unsubscribe-auth/ABWnLcoduasABk-5IygzvocaK-SKE_rrks5rEavZgaJpZM4Kl_a_">mute the thread</a>.<img alt="" height="1" src="https://github.com/notifications/beacon/ABWnLeyhsqldi1rKBOOlx8rKEwiWxkevks5rEavZgaJpZM4Kl_a_.gif" width="1" /></p>
<div itemscope itemtype="http://schema.org/EmailMessage">
<div itemprop="action" itemscope itemtype="http://schema.org/ViewAction">
  <link itemprop="url" href="https://github.com/openstreetmap/openstreetmap-website/issues/1354#issuecomment-264654194"></link>
  <meta itemprop="name" content="View Issue"></meta>
</div>
<meta itemprop="description" content="View this Issue on GitHub"></meta>
</div>

<script type="application/json" data-scope="inboxmarkup">{"api_version":"1.0","publisher":{"api_key":"05dde50f1d1a384dd78767c55493e4bb","name":"GitHub"},"entity":{"external_key":"github/openstreetmap/openstreetmap-website","title":"openstreetmap/openstreetmap-website","subtitle":"GitHub repository","main_image_url":"https://cloud.githubusercontent.com/assets/143418/17495839/a5054eac-5d88-11e6-95fc-7290892c7bb5.png","avatar_image_url":"https://cloud.githubusercontent.com/assets/143418/15842166/7c72db34-2c0b-11e6-9aed-b52498112777.png","action":{"name":"Open in GitHub","url":"https://github.com/openstreetmap/openstreetmap-website"}},"updates":{"snippets":[{"icon":"PERSON","message":"@mboeringa in #1354: \u003e It's okay, I don't doubt it is hard to reproduce this issue.\r\n\u003e For the first time the page did load okay, but it took a very long time, near half a minute or more.\r\n\r\nJust for the record, I ran into similar http 500 issues today with some relations while accessed from overpass turbo via the links displayed in the result window. The behaviour seems inconsistent, sometimes it fails, sometimes it doesn't. I did notice the significant lag in showing the relation too.\r\n\r\nE.g. when I try opening this URL which points to the relation of the Canary Islands archipelago, I initially got a consistent 500 error:\r\nhttps://www.openstreetmap.org/relation/5392189\r\n\r\nHowever, now I am able to open it, but it is slow. Of course, this is not entirely unsurprising given the size of the objects involved in the relation and the number of them, so it may just be a time-out thing... \r\n\r\n"}],"action":{"name":"View Issue","url":"https://github.com/openstreetmap/openstreetmap-website/issues/1354#issuecomment-264654194"}}}</script>