[talk-au] tagging Fords and routing

David Clark dbclark at fastmail.com.au
Mon Jul 20 10:18:15 UTC 2015


Hi Andrew,

That ford fails on ridewithgps so the problem must be with their routing
engine. I'll get in touch with them about fixing it.

Thanks for your help.


> Can you point to which ford node/way is causing you the issue?
>
>
Just as a quick test this route works and it passes a ford=yes node:
>
> http://www.openstreetmap.org/directions?engine=osrm_car&route=-33.4973%2C150.7659%3B-33.5122%2C150.7665
>
> On 20 July 2015 at 14:52, David Clark <dbclark at fastmail.com.au> wrote:

>> Hi,
>>
>> I use www.ridewithgps.com for route planning and have found I can't
>> plan a route across a ford even though the tagging looks correct. I'm
>> not sure at the moment if this is a problem with OSM routing in
>> general or with the www.ridewithgps.com routing. When planning a
>> route it won't let you plan across a ford. You can plan along a way
>> until it gets to the ford then it won't let you go across the ford
>> even if the ford is part of the way.
>>
>> Has anyone come across this before?? Any tips on how to sort
>> his out??
>>
>> Thanks, David
>>
>>
_______________________________________________
>>
Talk-au mailing list
>> Talk-au at openstreetmap.org
>> https://lists.openstreetmap.org/listinfo/talk-au
>>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openstreetmap.org/pipermail/talk-au/attachments/20150720/b30d1fe4/attachment.html>


More information about the Talk-au mailing list