[Talk-cat] Proposta correu a ACTIG

Toni serrantoni at telefonica.net
Thu Sep 15 10:33:39 UTC 2016


Hola.

Soc un nouvingut per aquí, estic interessat en tots aquests temes i crec que és una molt bona idea la creaciió d'una associació. 
Ja m'informareu de les activitats, per poderi participar-hi.

Salutacions.

-----Mensaje original-----
De: Jaume Figueras i Jové [mailto:jaume.figueras at upc.edu] 
Enviado el: dijous, 15 de setembre de 2016 0:14
Para: OpenStreetMap in catalan <talk-cat at openstreetmap.org>
Asunto: [Talk-cat] Proposta correu a ACTIG

Hola,

teníem pendent la possibilitat de buscar el paraigües de l'ACTIG per tal de poder disposar d'un NIF i una associació amb la qual poder buscar espais, fer activitats que requereixin ser una associació o demanar subvencions. Us proposo un correu per enviar al seu president. Digue-me què us sembla, afegiu activitats i modifiqueu el què vulgueu.

Salut!

Benvolgut,

des de la comunitat catalana d'openStreetMap i després de diferents converses amb membres de l'ACTIG i GeoInquiets us volem transmetre la nostra voluntat de treballar plegats i arribar a un acord d'associació.

L'objectiu de la nostra comunitat és la promoció de les dades geogràfiques lliures i aplicacions que les utilitzen basat en el servei col·laboratiu d'OpeStreetMap. Realitzem diferents activitats, xerrades i tot tipus d'esdeveniments basats en la premisa prèvia. Per exemple durant aquest any passat hem realitzat activitats com:

- Hem desenvolupat el bot de Telegram OSMBot que permet fer consultes geogràfiques i descarregar mapes des de l'aplicació de missatgeria instantània Telegram.

- Hem organitzat diferents accions de mapeig solidari (HOT) amb la comunitat Equatoriana a Catalunya per ensenyar OSM i crear cartografia a les zones afectades pel terratrèmol que va desolar una gran part de la costa d'Equador. Aquesta activitat apareixerà al programa de TV3 "Som el Que Fem" aquest proper mes d'Octubre.

- Col·laborem amb Metges sense Fronteres amb el seu projecte Missing Maps per crear cartografia a les zones més oblidades del planeta on MSF hi realitza accions.

- Hem realitzat xerrades en instituts i organitzem un trobada anual d'usuaris d'OSM de parla catalana.

- POSEU-HI ALTRES EXEMPLES.

Per poder continuar realitzant les nostres activitats ens hem plantejat crear una associació i registrar-la, però en una trobada d'OSM companys de GeoInguites i membres de l'ACTIG ens van explicar el model de col·laboració entre vosaltres.

Ens interessaria explorar aquesta possibilitat i aprofitar sinergies entre nosaltres per potenciat tan les nostres activitats com les de l'ACTIG. Per això us demanem fer una trobada per posar fil a l'agulla i poder treballar plegats.

Atentament,

Jaume Figueras, membre de OSM de Catalunya
-- 
    Jaume Figueras i Jové
o o o Responsable de projectes SIG
o o o inLab FIB
o o o
U P C Universitat Politècnica de Catalunya - Barcelona Tech

    E-mail : jaume.figueras at upc.edu
    Web  : http://inlab.fib.upc.edu/
    Telf  : +34937398621 (intern UPC: 98621)
    Mòbil : +34650756456 (intern UPC: 44785)
    Fax  : +34937398628 (intern UPC: 98628)

    Adreça : inLab FIB
         Edifici B5-S102
         C/ Jordi Girona, 31
         08025 BARCELONA

Ubuntu User #14347 - Linux User #504317

_______________________________________________
Talk-cat mailing list
Talk-cat at openstreetmap.org
https://lists.openstreetmap.org/listinfo/talk-cat
More information about the Talk-cat mailing list