[Talk-dk] Ændring omkring Hvidovre Hospital

Bjarke Viksoe bviksoe at hotmail.com
Tor Maj 1 17:59:23 UTC 2014
Hej,


Ændringen #21225662 slettede hele stisystemet samt hovedbygningen på Hvidovre hospital. Efter at have kontaktet brugeren uden svar i 10 dage, rullede jeg ændringen tilbage. Efterfølgende har vi dog haft følgende korrespondance.


Ændringer kom fra folk omkring Region Hovedstaden, altså det offentlige. Rart at se at de også ønsker at deltage i OSM projektet. Jeg forstår deres synspunkter, bare ærgerligt at deres første redigering slettede en del arbejde som flere brugere havde lavet på stisystemet på 1 sal, samt hele bygningen, blot for at få deres web app til at fungere. Omvendt indeholdt deres rettelse faktisk nogle små-justeringer i området.


Kommentarer?(lang sektion følger)


=============
Hej,


Med changeset #21225662 synes du at have slettet hoved-komplekset, samt store dele a sti-systemet på 1sal på Hvidovre hospital. Det er fint hvis du har tænkt dig at gentegne det eller tage hele området under kærlig hånd, men hvis det var en fejl bedes på rulle dit chageset tilbage.


hilsen


=============


Hej,


Først og fremmest tak for din henvendelse vedr. ruterne på Hvidovre Hospital i changeset #21225662.


Vi vil meget gerne vedligeholde området for Hvidovre Hospital da vi er ansat i driftsafdelingen på hospitalet. I forhold til taghaverne så ligger disse på første sal og man kan kun tilgå disse inden fra bygningen eller omme bagfra via hospitalets område (brandvej).


Vi har tilrettet området da patienterne på hospitalet bliver ledt ud på længere ture, og ture som ikke er mulige til taghaverne, unødvendigt. Vi valgte derfor i første omgang grundet vores ny web-app, som du kan tilgå på http://findvej.regionh.dk, hvor patienter og borgere kan finde frem til en afdeling fra udendørs til indendørs og fra afdeling til afdeling, at tilpasse ruterne således at de første brugerne hen til indgangene på hospitalet.


Vi vil efterfølgende tilpasse og tilføje alle de andre stier m.m. således at det bliver komplet og korrekt.


Jeg kan dog konstatere at jeg ikke var hurtig nok i forhold til at svare dig da du har genetableret dine retter og jeg håber derfor at du vil være så venlig at rulle disse af således at vi er tilbage i udgangspunktet for vores rettelser?


Du er velkommen til at ringe/skrive i tilfælde af spørgsmål til ovenstående.


Fortsat god dag.


Venlig hilsen
Claus Thomsen Projektleder & Webkonsulent
Region Hovedstaden Center for Kommunikation


===============


Hej Claus,


Tak for dit svar.


> Vi vil meget gerne vedligeholde området for Hvidovre Hospital 
> da vi...


I er altid velkomne til at deltage i openstreetmaps projektet og gøre kortet bedre. Det er godt med nogle flere lokalkendte som redigerer i området.


Her er et par ting at huske:


Det er en god idé at benytte kommentar-feltet lige før man upload'er sin rettelse til at beskrive hvilke ændringer man laver og hvorfor, især hvis man har tænkt sig at gentegne andre brugeres arbejde.


Det er som regel mere velset at ændre og tilføje ting til kortet, end det er at slette arbejde som andre brugere har foretaget. At tilføje eller forfine den information som findes. F.eks hvis der er begrænsninger mht offentlig adgang på et vejstykke (sti) - så tilføj endelig tags på stien som beskriver dette. Selvfølgelig hvis man som I har indgående kendskab til området, er der sikkert en masse ekstra information som kan tilføjes og rettes til.


Tilpas aldrig data for at tingene skal se pæne ud eller fungere godt på en specfik hjemmeside, smartphone app, el.lign. Data er ikke beregnet til at blive vist på et bestemt medie, men benyttes af mange organisationer og til mange forskellige formål. Bed udbyderen af hjemmesiden om at bruge et passende (eget) datasæt fra openstreetmaps, hvis tilpasning er krævet.


> Jeg kan dog konstatere at jeg ikke var hurtig nok i forhold til...


Rettelsen #21225662 slettede en del stier og hoved-bygningen; ting som findes i den virkelige verden. En række brugere har brugt tid på at indtegne dette. Jeg vil mene at det er bedre at lade disse blive på kortet, indtil I eller andre får tid til at forbedre eller helt gentegne disse. Det ville være ærgeligt at objekterne blot forsvinder fra kortet.


Er der specifike forbedringer i #21225662, som du mener at du savner, så sig til. Jeg kan måske hjælpe med at genetablere dele af rettelsen via JOSM redigeringsværktøjet.


hilsen


===============


Hej ...,


De rettelser som Johan har lagt ind skal reetableres hvilket du meget gerne må være behjælpelig med, således at disse også virker da disse skal være til stede således, at brugerne får en korrekt rutevisningen på hospitalets område. 
Vi er ligeledes i gang med at tilpasse ruterne således at den bliver mere detaljerede ift. handicappede m.m..


I øjeblikket vil de nuværende stier som du har lagt ind påvirke brugerne på en dårlig måde da udendørsruterne viser folk rundt om hospitalet i stedet for igennem hospitalet.


Du må meget gerne tage fat i Johan Elkolm som er ansvarlig for hhv. Hvidovre og Amager hospital ift. kortvedligeholdelse således at I kan koordinere indsatsen på OSM ☺


Hans kontaktinfo er: 
Johan Elholm 
Bygningskontruktør
-------------- næste del --------------
En HTML-vedhæftning blev fjernet...
URL: <http://lists.openstreetmap.org/pipermail/talk-dk/attachments/20140501/cc99e7ed/attachment.html>


Mere information om maillisten Talk-dk.