[OSM-talk-nl] Nederlandse Fietskaart

Bert Muijtstege bert_muijtstege at hotmail.com
Thu Feb 14 20:37:11 UTC 2008


Hallo Foppe,
 
Nee dat was ik niet, ik fiets meestal op de MTB op Zondag, met een Garmin op het stuur.
Ik zag inderdaad dat er een aantal fietsroutes bij waren gekomen, waaronder het Lagapad (langs de dinkel) waarvan ik een gedeelte al eens in OSM had gezet, en hier op de hoek in Glanerbrug.
Heb zondag nog een kleine 70 km in DL gefietst (Bentheim- Gildehaus) en zag vanavond dat er al een gedeelte van de route was gedaan.
Helaas zijn er ook een aantal fietspaden weer verwijderd door iemand, ik heb de tracks nog wel, maar het is nooit leuk om iets opnieuw te doen..
Er zijn door jouw een aantal punten in het noorden van Glanerbrug gedaan (2-51-7)en ik heb ze in het zuiden gedaan (10-9) deze zal ik dit weekend wel even na fietsen en verbinden met elkaar.
trouwens de nieuwe kaart van het knooppuntennetwerk komt volgens de ANWB eind FEB.
 
Goodgoan,
 
Bert
> Date: Thu, 14 Feb 2008 21:05:59 +0100> From: foppe.benedictus at knkv.net> To: talk-nl at openstreetmap.org> Subject: Re: [OSM-talk-nl] Nederlandse Fietskaart> > -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----> Hash: SHA1> > Bert Muijtstege schreef:> | De kaart is vannacht weer geupdate.> | Ik zie nu dat er ook iemand anders in mijn dorp Glanerbrug e.o. de> fietsroutes aan het invoeren is?> | misschien is het handig dat deze even contakt met me opneemt:> | we doen dan anders alles dubbel aangezien de Cyclemap maar een maal> per 14? dagen wordt geupdate en ik momenteel rond het dorp bezig ben> (Glanerbrug-Losser-Glane).> Hallo Bert,> > ik ben degene die oa fiets routes ingevoerd heeft. Overigens eergisteren> fietste ik in DL, net over de grens en kwam tot 2 maal toe, waarvan 1> keer uit een doodlopende straat, iemand tegen met een bakje op zijn> stuur, was jij dat toevallig? Zo niet, moet ik toch leren om direct mijn> mond open te trekken en vragen of iemand ook met OSM bezig is (Nee heb> je, klap voor je kop kun je krijgen..)> > Foppe> -----BEGIN PGP SIGNATURE-----> Version: GnuPG v1.4.6 (GNU/Linux)> Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org> > iD8DBQFHtJ8ntK8Zi+dRolURAl0aAJ40w6/q+/3mxWEo6SaY6/xCO55imwCfds7R> 0qjDexd2DGdw+DF2fww+8t4=> =W/Xe> -----END PGP SIGNATURE-----> > _______________________________________________> Talk-nl mailing list> Talk-nl at openstreetmap.org> http://lists.openstreetmap.org/cgi-bin/mailman/listinfo/talk-nl
_________________________________________________________________
Nieuw: Windows Live Messenger 2008! Gratis downloaden
http://get.live.com/messenger
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openstreetmap.org/pipermail/talk-nl/attachments/20080214/d18fe717/attachment.htm>


More information about the Talk-nl mailing list