[OSM-talk-nl] OSM / NWB datasessie met Rijkswaterstaat

Gert-Jan van der Weijden geejee at dds.nl
Fri Jul 17 13:05:44 UTC 2015


Beste ontwikkelaars en mappers, 

Op zaterdag 19 september a.s organiseren we met Rijkswaterstaat CIV (centrale infovoorziening) in het LEF Future centre van RWS (langs de A12, naast de sneltram) een dag waarbij we in ieder geval kijken hoe OSM en het Nationaal Wegenbestand (NWB) van elkaars sterke punten kunnen profiteren.

2 aandachtspunten:
1. Om die dag in het LEF te kunnen houden hebben we een flinke deelname vanuit de community nodig: jullie dus. Daarom horen we graag bijtijds wie er komt. Mede om die reden hebben we een OSM Meetup Group in het leven geroepen:
http://www.meetup.com/OpenStreetMap-Nederland/
De teller staat al op 11 deelnemers, maar dat mag best verdubbeld worden!

2. Als onderdeel van die dag willen we ook een "RWS-dataproeverij"  organiseren,  waarbij van een aantal RWS datasets de makers/beheerders ons van alles kunnen vertellen over het wel en wee van die datasets. Aan jullie de taak daar een datasetwensenlijst voor op te stellen!
Via http://tinyurl.com/rws500 krijg je in een keer (wel even geduld hebben met laden) een overzicht van de datasets waar RWS eigenaar van is. 
Graag met een reply in deze thread, of met een comment in de bovengenoemde Meetup. En natuurlijk liefst met een motivatie er bij waarom je jouw favoriete datasets wilt "proeven".
De toptien willen we half augustus aan RWS doorgeven.

groeten, 

Gert-Jan


More information about the Talk-nl mailing list