[OSM-talk] Query for [osm:user=XYZ] gone in XAPI V0.6?

Martin nomorebigfoot at gmx.ch
Tue Feb 2 13:00:09 GMT 2010


Hi 80n

Great job! Thanks.

It also works here:
http://toolserver.org/~kolossos/osm/index.php?way=%40user%3DXYZ&node=&relation=&bbox=&description=&output=osm

Martin


On 02.02.2010 12:37, 80n wrote:
> Try /api/0.6/*[@user=XYZ].
>
> It changed a while back but looks like the docs didn't get updated.
> I've now done that.
>
> 80n
>
>
> On Tue, Feb 2, 2010 at 10:29 AM, Martin <nomorebigfoot at gmx.ch
> <mailto:nomorebigfoot at gmx.ch>> wrote:
>
>     Hi
>
>     With XAPI V0.5 i had the possiblity to query all edits i am responsible
>     for with:
>     http://osmxapi.hypercube.telascience.org/api/0.5/*[osm:user=XYZ].
>
>     With XAPI V0.6 this query
>     (http://xapi.openstreetmap.org/api/0.6/*[osm:user=XYZ]) leads to a
>     header only OSM data file. Other queries like
>     http://xapi.openstreetmap.org/api/0.6/*[bbox=8.25,47.02,8.3,47.04] are
>     still working.
>
>     Do i need to change my query (other syntax for [osm:user=XYZ]) or is
>     this possibility gone? Or still in rework?
>
>     Thanks for help.
>
>     Martin
>
>
>     _______________________________________________
>     talk mailing list
>     talk at openstreetmap.org <mailto:talk at openstreetmap.org>
>     http://lists.openstreetmap.org/listinfo/talk
>
>
>
>
> _______________________________________________
> talk mailing list
> talk at openstreetmap.org
> http://lists.openstreetmap.org/listinfo/talk






More information about the talk mailing list