[OSM-dev] Using the API from the dev server: is it possible?

Richard Fairhurst richard at systemeD.net
Thu Jul 20 01:25:08 BST 2006


Tommy Persson wrote:

> Found it...  I forgot .rb when I did a find.  I have set path to it
> but I still get errors:
>
>   [Wed Jul 19 21:46:38 2006] [notice] Apache/2.0.55 (Debian)  
> mod_python/3.2.8 Python/2.3.5 PHP/4.4.2-1.1 proxy_html/2.4  
> mod_ruby/1.2.6 Ruby/1.8.4(2005-12-24) configured -- resuming normal  
> operations
>   [Wed Jul 19 21:46:38 2006] [error] mod_ruby: failed to require  
> apache/simple-auth
>   [Wed Jul 19 21:46:38 2006] [error] mod_ruby: error in ruby
>   [Wed Jul 19 21:46:38 2006] [error] mod_ruby:  
> /home/tompe/osm/svn/www.openstreetmap.org/ruby/api/osm/osmlog.rb:3:in  
> `load': no such file to load -- servinfo.rb (LoadError)
>   [Wed Jul 19 21:46:38 2006] [error] mod_ruby:   from  
> /home/tompe/osm/svn/www.openstreetmap.org/ruby/api/osm/osmlog.rb:3

I get exactly the same:

[Thu Jul 20 01:16:30 2006] [notice] Apache/2.2.2 (Unix) mod_ruby/1.2.6  
Ruby/1.8.2(2005-12-06) configured -- resuming normal operations
[Thu Jul 20 01:16:31 2006] [error] mod_ruby: failed to require  
apache/simple-auth
[Thu Jul 20 01:16:31 2006] [error] mod_ruby: error in ruby
[Thu Jul 20 01:16:31 2006] [error] mod_ruby:  
/Users/richard/Code/svn/www.openstreetmap.org/ruby/api/osm/osmlog.rb:3: 
in `load': no such file to load -- servinfo.rb (LoadError)
[Thu Jul 20 01:16:31 2006] [error] mod_ruby:   from  
/Users/richard/Code/svn/www.openstreetmap.org/ruby/api/osm/osmlog.rb:3
[Thu Jul 20 01:16:31 2006] [error] mod_ruby:   from  
/Users/richard/Code/svn/www.openstreetmap.org/ruby/api/osm/dao.rb:7
[Thu Jul 20 01:16:31 2006] [error] mod_ruby:   from  
/Users/richard/Code/svn/www.openstreetmap.org/ruby/api/apache/simple- 
auth.rb:2

Would be interested if anyone knows a fix!

Richard





More information about the dev mailing list