[OSM-dev] Server configuration: (Urgent problem) pink tiles while requesting lvl 16, 17 & 18 tiles

Yves yvecai at gmail.com
Mon Oct 14 17:02:41 UTC 2013


If you can have a look in the tile server (apache ?) error log, you'll probably find some clues.
Look at /var/log/apache2/error.log
Yves


Andy Allan <gravitystorm at gmail.com> a écrit :
>On 14 October 2013 17:20, Álvaro Enríquez de Luna Muñoz
><aenriquezdeluna at many-worlds.es> wrote:
>
>> This co-worker isn't working with us anymore, and I am currently
>facing an urgent problem. Requested tiles from levels 16, 17 and 18
>from zones that have never been visited (the app was being used in very
>restricted areas and now different zones have been enabled) are showing
>as pink squares.
>
>Hi there,
>
>It sounds to me like your rendering daemon has died - either renderd,
>or tirex, depending on your original setup. Without the rendering
>daemon mod_tile will continue to serve tiles that it has rendered
>already, but cannot request rendering of any new tiles. The default
>appearance of missing tiles on OpenLayers is a (nasty) pink
>background, which again sounds like it fits your situation.
>
>Cheers,
>Andy
>
>_______________________________________________
>dev mailing list
>dev at openstreetmap.org
>https://lists.openstreetmap.org/listinfo/dev

-- 
Envoyé de mon téléphone Android avec K-9 Mail. Excusez la brièveté.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openstreetmap.org/pipermail/dev/attachments/20131014/793df304/attachment.html>


More information about the dev mailing list