[OSM-dev] Kosmtik rendering issues

Markus Mayr markus4mayr.lists at gmail.com
Mon Apr 6 10:42:10 UTC 2015


This is strange. It looks like some kind of scaling issue. Different
Mapnik-Version? (mine is 2.3.0-pre ) Something like a
negative-retina-tile parameter (somewhere)?


Am 2015-04-06 um 09:59 schrieb nebulon42:
> This is what I got:
> http://i.imgur.com/isBTDCJ.jpg
>
> osm.org is much sharper.
>
> Am 2015-04-05 um 22:59 schrieb Markus Mayr:
>> Same here. This screenshot displays my situation:
>> http://i.imgur.com/HXBNP7W.png
>>
>>
>> Am 2015-04-05 um 16:49 schrieb Matthijs Melissen:
>>> On 5 April 2015 at 13:21, nebulon42 <nebulon42 at yandex.com> wrote:
>>>> I started playing around with Kosmtik instead of TileMill. So far
>>>> it works
>>>> well, but I'm having two issues with the rendering:
>>>>
>>>> * Labels and symbols are cut off at metatile borders. As far as I
>>>> understand
>>>> there needs to be a metatile buffer. How can I set this in the config
>>>> options?
>>> I can confirm this issue, and I don't currently have a solution.
>>>
>>>> * Compared to openstreetmap.org my local tiles are more blurry.
>>>> What can
>>>> cause this? Or did I miss osm.org switching to high-res tiles?
>>> This I cannot reproduce. Is everything more blurry, or certain
>>> elements only?
>>>
>>> -- Matthijs
>>>
>>> _______________________________________________
>>> dev mailing list
>>> dev at openstreetmap.org
>>> https://lists.openstreetmap.org/listinfo/dev
>>
>>
>> _______________________________________________
>> dev mailing list
>> dev at openstreetmap.org
>> https://lists.openstreetmap.org/listinfo/dev
>>
>
> _______________________________________________
> dev mailing list
> dev at openstreetmap.org
> https://lists.openstreetmap.org/listinfo/dev




More information about the dev mailing list