[HOT] Mapping Kunduz, Afghanistan

Pierre GIRAUD pierre.giraud at gmail.com
Thu Feb 28 12:39:43 UTC 2013


This should be fixed now.

On Thu, Feb 28, 2013 at 12:57 PM, Pierre GIRAUD <pierre.giraud at gmail.com> wrote:
> OK, it looks like what wrong is the type of service.
> http://127.0.0.1:8111/imagery?title=Kunduz,%20Afghanistan%20-%20DigitalGlobe%20imagery&type=tms&url=http://gistmaps.itos.uga.edu/[...]
>
> I'll try to provide a fix.
> Anyway, thanks for the feedback.
>
> Pierre
>
> On Thu, Feb 28, 2013 at 12:36 PM, Norman Rathmann <info at laxmi-reisen.de> wrote:
>> It works with this for me:
>> wms:http://gistmaps.itos.uga.edu/ArcGIS/services/HOT/af12oct12/ImageServer/WMSServer?FORMAT=image/jpeg&VERSION=1.1.1&SERVICE=WMS&REQUEST=GetMap&LAYERS=0&STYLES=&SRS={proj}&WIDTH={width}&HEIGHT={height}&BBOX={bbox}
>>
>>
>>
>>
>>> So what should the link for JOSM remote look like ?
>>>
>>> On Thu, Feb 28, 2013 at 10:43 AM, Jean-Guilhem Cailton <jgc at arkemie.com>
>>> wrote:
>>>>
>>>> Hi,
>>>>
>>>> The tiles server does work for me.
>>>>
>>>> I also get 500 error when clicking on the link in the tasking manager,
>>>> but if I copy and paste the entire link in JOSM WMS preferences ("Web
>>>> address"), it works. (Note that if you copy only the beginning of the
>>>> link in the "Web service address" and use the "Get calcs" (or "layers"
>>>> (?)) button, then you get a wrong server address starting with
>>>> gistmaps1...
>>>> instead of gistmaps...)
>>>>
>>>> Best,
>>>>
>>>> Jean-Guilhem
>>>>
>>>>
>>>> Le 28/02/2013 10:03, Pierre GIRAUD a écrit :
>>>>>
>>>>> This doesn't seem to be related to the tasking manager.
>>>>> I tried to add the WMS as a new service and I get errors within the
>>>>> tiles.
>>>>>
>>>>> Pierre
>>>>>
>>>>> On Wed, Feb 27, 2013 at 5:53 PM, Oliver Ritter <trash at oliverritter.com>
>>>>> wrote:
>>>>>>
>>>>>> Hi,
>>>>>> i tried to add the wms of this project to josm
>>>>>>
>>>>>> http://tasks.hotosm.org/job/199
>>>>>>
>>>>>> i have remote control switched on, but i get an
>>>>>>
>>>>>> HTTP Error 500: Internal Server Error
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> The next button "Task"  with remote control is working fine, it opens
>>>>>> in
>>>>>> josm.
>>>>>> Any idea what could be the problem?
>>>>>> I use josm 5697 on latest mac osx
>>>>>>
>>>>>> greets, oliver
>>>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> gpg 0x5939EAE2
>>>>
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> HOT mailing list
>>>> HOT at openstreetmap.org
>>>> http://lists.openstreetmap.org/listinfo/hot
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> -------------------------------------------------------------
>>>    | Pierre GIRAUD
>>> -------------------------------------------------------------
>>>
>>> _______________________________________________
>>> HOT mailing list
>>> HOT at openstreetmap.org
>>> http://lists.openstreetmap.org/listinfo/hot
>>
>>
>> _______________________________________________
>> HOT mailing list
>> HOT at openstreetmap.org
>> http://lists.openstreetmap.org/listinfo/hot
>
>
>
> --
> -------------------------------------------------------------
>   | Pierre GIRAUD
> -------------------------------------------------------------



--
-------------------------------------------------------------
  | Pierre GIRAUD
-------------------------------------------------------------



More information about the HOT mailing list