[Talk-dk] Referat af OSM-møde i Århus

Erik Klausen ekl at hjemmebedst.dk
Man Nov 23 09:32:04 GMT 2009


Hej OSMere.

Mapperne i Århus-området havde møde i onsdags. Det var tænkt som afslutning på en kort sæson, med to møder, samt et velbesøgt og to meget små map parties i efteråret.

Vi fulgte selvfølgelig op på diskussionen om cykelstier, som pt. pågår i talk-dk. Der kom ikke noget nyt frem, i forhold til hvad diskussionen på mailgruppen har bragt af argumenter. 
Men vi kom ind på behovet for en oprydning i wikien, som godt kunne dokumentere best practice bedre. Hvis vi har lært noget af cykelsti-diskussionen, så er det at der ikke findes DEN rigtige måde at håndtere kortlægning på. 
Det er en nødvendig konklusion, når OSM nu er baseret på mange frivilliges arbejde.

Vi kunne også have behov for en fælles klassifikation af skovstier. Der er værktøjer i form af highway=track, for eksempel, suppleret med tracktype=gradex. Men der er mange typer af stier, så et wiki-afsnit om dette ville være godt.

Når mapperne i Holland (undskyld, Nederlandene, er det ikke? :-) ) og Tyskland tager ud på deres opmålingsture har de en lille flyer med, som de kan vise eller give til folk, der undrer sig over hvad man laver i deres boligområde. Sådan en vil vi også gerne have.

Vi besluttede at lave en arbejdsdag, hvor vi mødes en hel lørdag eller søndag, for at arbejde på de ovenstående opgaver. Vi vil så dele os i mindre grupper, der springer på hver sit emne. Dette møde vil være åbent for alle mappere (som møderne jo generelt er). Det holdes i Århus, hvor vi låner kursuslokalet hos PROSA, forbundet af it-professionelle. 
Jeg har oprettet en Doodle-afstemning, for at finde den bedste dato til mødet. Du kan afgive din stemme på http://www.doodle.com/kndn6sw72a6fyurs


Mange hilsener
Erik Klausen
-------------- næste del --------------
En HTML-vedhæftning blev fjernet...
URL: <http://lists.openstreetmap.org/pipermail/talk-dk/attachments/20091123/3b514618/attachment.html>


More information about the Talk-dk mailing list