[OSM-talk] Image not displaying on wiki

Dirk-Lüder Kreie osm-list at deelkar.net
Fri Jul 27 16:54:21 BST 2007


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Lachlan Rogers schrieb:

> I have been uploading weekly renders of Canberra (Australia) to my user
> page
> on wiki.openstreetmap.org (
> http://wiki.openstreetmap.org/index.php/User:Latch), and have found some
> strange behaviour.
> 
> A little while ago I tried to upload an animated gif showing the weekly
> progress of OSM coverage, but the gif does not display on the page.  If you
> go to the image page, and then click on the URL of the file, it does
> display.  You can see this at
> http://wiki.openstreetmap.org/index.php/Image:Canberra_osm_development.gif 
> (the image page) and
> http://wiki.openstreetmap.org/images/a/ad/Canberra_osm_development.gif 
> (the animation itself).

looks perfectly OK to me.

> Today I have had the same thing happen with my latest png weekly render
> file.
>
> Is there a limit on the number of files a user can upload, has something
> changed with the wiki, or am I just missing something?

The wiki sometimes resamples images which can take time, and since the
server is not the fastest you might want to wait a while, the image
should appear eventually.

- --

Dirk-Lüder "Deelkar" Kreie
Bremen - 53.0952°N 8.8652°E

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.6 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org

iD8DBQFGqhUtFUbODdpRVDwRAquyAKC4tayo6OBGM//EkYE3LXql7yrVdgCgnUIR
/VTOAM5/7Ypk192lYu3+J14=
=fpmA
-----END PGP SIGNATURE-----




More information about the talk mailing list