[OSM-talk] XAPI relations query returns only nodes

80n 80n80n at gmail.com
Tue Dec 2 06:51:02 GMT 2008


David
Both these queries seem to work ok when I try them.

The actual URLs I used were:
wget
http://osm.bearstech.com/osmxapi/api/0.5/relation[type=*][bbox=-124.0,36.75,-121.0,39.0]which
returned a file of 107,839,289 bytes containing 485,694 nodes, 46,128
ways and 1,238 relations.

And:
wget
http://osmxapi.hypercube.telascience.org/api/0.5/relation[bbox=-124.0,36.75,-121.0,39.0]
which returned 108,617,239 bytes containing 489,529 nodes, 46,373 ways and
1,264 relations.

What did you get?  Is it possible your results got truncated in some way?

80n

On Mon, Dec 1, 2008 at 2:59 PM, David Carmean <dlc at halibut.com> wrote:

>
> The queries that failed were attempts to find all relations of
> any type, so .../api/0.5/relation[type=*][bbox=-124.0,36.75,-121.0,39.0]
> or .../api/0.5/relation[bbox=-124.0,36.75,-121.0,39.0]
> only returned nodes.
>
>
>
> On Sun, Nov 30, 2008 at 07:34:52PM +0000, 80n wrote:
> > David
> > I just tested it with /api/0.5/relation[type=route] and the response
> looked
> > ok.  Plenty of relation elements.
> >
> > What query did you actually use?
> >
> > 80n
> >
> > On Sun, Nov 30, 2008 at 4:09 PM, David Carmean <dlc at halibut.com> wrote:
> >
> > >
> > > I recently ran a XAPI query for relations, which returned only nodes
> and
> > > not the
> > > relations themselves.  Not very useful, I'd say :)
> > >
> > > XAPI queries for ways have also been returning associated relations.
> > >
> > > Any XAPI developers on the list?
> > >
> > >
> > > _______________________________________________
> > > talk mailing list
> > > talk at openstreetmap.org
> > > http://lists.openstreetmap.org/listinfo/talk
> > >
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openstreetmap.org/pipermail/talk/attachments/20081202/00eeb245/attachment.html>


More information about the talk mailing list