[Osmf-talk] OSM-F template (was: OSM-F membership growth)

Jochen Topf jochen at remote.org
Wed Aug 12 16:55:18 UTC 2009


Hi!

I have added a clear:right to the template, maybe that helps.

Jochen

On Wed, Aug 12, 2009 at 06:45:32PM +0200, Michael Kugelmann wrote:
> Date: Wed, 12 Aug 2009 18:45:32 +0200
> From: Michael Kugelmann <MichaelK_OSM at gmx.de>
> To: osmf-talk at openstreetmap.org, OSM dev <dev at openstreetmap.org>
> Subject: [Osmf-talk]  OSM-F template (was: OSM-F membership growth)
> 
> Jochen Topf wrote:
> > Heck, thats easy: http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Template:OSMF-Member
> >
> > Put a line like this on your user page:
> > {{OSMF-Member}}
> >   
> for me this template behaves strange. I'm not at all an expert in Wiki 
> nor at all in templates => maybe somebody else can help out => copied 
> also to dev...
> 
> Looking at the other templates I use
> ========== cut ============
> {| style="clear:right; float:right;"
> | {{Username|MichaelK}}
> |}
> {| style="clear:right; float:right;"
> | {{UsedGPS|Wintec WBT-201|is}}
> |}
> {| style="clear:right; float:right;"
> | {{UsedGPS|Garmin Vista HCx|is}}
> |}
> {{Babel|de|en-3|fr-1}}
> ========== end cut ============
> everything works fine and the boxes are aligned at the right side of my 
> userpage as expected.
> 
> But if I add {{OSMF-Member}} behind (which I wanted to do) it is aligned 
> left of the other boxes which are at the right side (almost middle of 
> the browser).
> 
> If I add it before the other templates, the [edit] link for the first 
> paragraph of my userpage is somewhere at a strange/wrong position.
> 
> 
> Best regards,
> Michael.
> 
> 
> _______________________________________________
> osmf-talk mailing list
> osmf-talk at openstreetmap.org
> http://lists.openstreetmap.org/listinfo/osmf-talk
> 

-- 
Jochen Topf  jochen at remote.org  http://www.remote.org/jochen/  +49-721-388298





More information about the osmf-talk mailing list